Skip to content

Diensten

Van advies tot inrichting & onderhoud! Wilt u graag een passend advies voor uw (kantoor) omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op met Groen in Bedrijf.

slider-1

Advies & inrichting

Groen in Bedrijf heeft inmiddels zo’n 35 jaar ervaring in de Interieurbeplanting. Daarom mag u ook iets verwachten: Wij verzorgen uw groen van advies tot aan het onderhoud ervan.

Niet iedere plant kan overal staan, niet iedere moswand kan overal hangen, daarom kunt u zich het beste geheel vrijblijvend laten voorzien van een goed, helder en degelijk advies.

Groen in Bedrijf staat garant voor een functionele inrichting en heeft het groen onderverdeeld in onderstaande onderdelen om een keuze iets eenvoudiger te maken:

Modern, natuurlijk, retro & industrieel, hangend, mos, kunst en brandvertragend groen

Advies, inrichting & onderhoud

Onderhoud van Interieurbeplanting

Hoe? Natuurlijk kunt u dat zelf gaan doen, maar weet u precies hoeveel water een plant nodig heeft en hoe vaak? Krijgen de planten wel voldoende water of juist teveel? Inmiddels heeft de praktijk geleerd en bewezen dat het heel lastig is om zelf het onderhoud uit te voeren.

Naast een goed advies, waarbij onder andere gekeken wordt welk groen, welke plant, welke boom, het beste op welke plek kan staan, een mooi ontwerp, het leveren en plaatsen van groen kunt u bij Groen in Bedrijf ook terecht voor het onderhoud. Wanneer uw groen goed onderhouden wordt heeft u het meeste plezier van uw kostbare interieurbeplanting en ziet uw omgeving er altijd representatief uit.

De onderhoudswerkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Water geven
  • Voeding geven
  • Snoeien en opbinden
  • Plantenbakken draaien
  • Ziekte- of plaagbestrijding en de controle hierop

Heeft u al Interieurbeplanting, maar zou u graag eens een second opinion willen? Dat kan geheel vrijblijvend. Wij komen het aanwezige groen bij u inventariseren en beoordelen en u ontvangt hiervan een overzichtelijke prijsopgave voor het onderhoud.

Het onderhoud kan exclusief, maar ook inclusief plantvervanging uitgevoerd worden.

Primus Angle Wall Planter

Referentie

Contactformulier