Skip to content

Zijde- & kunstplanten

Wij hebben een prachtige, natuurlijk uitziende collectie zijde- & kunstbeplanting, waarvan u in veel gevallen het verschil niet zult zien ten opzichte van echte planten.

Modern (12)

Echte planten niet mogelijk?

In sommige situaties is echte beplanting niet mogelijk; bijvoorbeeld in een spreekkamer waar niet of nauwelijks daglicht naar binnen komt of een koude tochtsluis bij de entree van uw bedrijf. En misschien wilt u helemaal geen gebruik maken van echte (hydrocultuur) beplanting, om bijvoorbeeld onderhoudskosten uit te sparen. Ook dan kan Groen in Bedrijf u een passend advies geven voor de inrichting.

Wij bieden een prachtige, natuurlijk uitziende, collectie zijde-en kunstbeplanting aan waarvan u in veel gevallen het verschil niet zult zien tussen echte – en kunstbeplanting. Veel planten zijn verkrijgbaar in meerdere hoogtes en eenmaal geplaatst in een fraaie plantenbak creëert u ook hiermee een sfeervol geheel.

Groen in Bedrijf adviseert u wel om deze beplanting jaarlijks te laten reinigen en antistatisch te laten behandelen. Vanzelfsprekend kan alle kunstbeplanting brandvertragend behandeld geleverd worden inclusief certificaat.

Voorbeelden hiervan vindt u onderaan deze pagina.

Niet te onderscheiden van echt!

Onze kunstplanten

Contactformulier